3 Basiskenmerken van deponerend product

Om de bank en haar producten te bespreken, ziet er raar als we niet bespreken fix deposit producten. Het product van deze meest betrouwbare bank staat niet los van de levensduur van onze investering. Bijna iedereen in verband met het bankwezen zeker herkennen dit product. Enkele jaren geleden, toen het beleggingsproduct niet zo veel als nu heeft, bank deposito product is een belangrijkste beleggingsinstrument van bijna elke persoon om hun fondsen of financiële leven te optimaliseren.

Nu is de vraag of we nog in aanmerking komen om te investeren in deposito’s? met al zijn min of meer, wat is de juiste strategie die wordt gebruikt bij het investeren in de storting?

Kortom, investeren is altijd gekoppeld aan de financiële doelstelling te bereiken in het bijzonder. Elke persoon heeft bepaalde doelen zal gemakkelijker zijn om te bepalen welke voertuigen zullen worden gebruikt om het te bereiken. Deposito’s zijn in wezen het investeringsvehikel. Dus, als we weten het doel, dan wees niet bang het selecteren van storting als uw beleggingsinstrument.

Laten we eens kijken naar het kenmerk van het depositoproduct van de bank:

1. Risico

In sommige landen, deposito’s kunnen meestal het enige beleggingsproduct dat een soort van overheidsgarantie heeft door middel van instelling van besparingen. De andere garantie is nominale plaatsing gegarandeerd hetzelfde als u uitbetaling. Veel producten geven hoge resultaten, maar niet noodzakelijkerwijs garanderen een nominaal bedrag zal hetzelfde zijn als de eerste plaatsing, vooral wanneer gesmolten voordat een periode verstrijkt.

2. Liquiditeit

In het bijzonder, een gebrek aan deposito is omdat het hebben van een periode van tijd om te betalen of verzilveren van het geld geïnvesteerd voor. Maar gedurende het moment, dit product is gewijzigd in een product dat kan worden geïnd in een kwestie van tijd korter. Variërend van ‘deposito’s op afroep’ die kunnen worden uitbetaald in een kwestie van 3 – 14 dagen, totdat het product kan worden geïnd elke keer. Bovendien is dit proces gedaan in slechts in uren of zelfs minuten.

Het is waar dat aandelen ook op elk moment kunnen worden geïnd volgens uw wensen, maar we moeten klaar zijn voor het risico. De nominale waarde kan lager zijn dan de plaatsing. Vastgoedbeleggingen kunnen ook zorgen voor een hoger rendement van de eerste plaatsing, maar is na meer dan 5 jaar.

3. Resultaat

Spreken van resultaten, mag de storting niet gegeven hoger resultaat dan andere agressieve beleggingsproducten. Op dit moment worden echter veel deposito’s (banken) gepubliceerd die ‘dapper’ zijn met een hogere rente van garantie, bijvoorbeeld een buitenlandse banken bepalen de rente tot 12% per jaar. Als we geloven in het beheer van de bank, de kracht van het kapitaal en de activa gehouden, waarom doen we niet dapper? Omdat de staatsobligaties ook geen schriftelijke overheidsgarantie naast wij geloven dat de overheid niet zal worden gebroken een belofte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *