Beste smartphone op de markt – Vergelijking en beoordeling van mobiele apparaten

Beste smartphone op de markt – Vergelijking en beoordeling van mobiele apparaten

August 1, 2020 0 By nation

Als het gaat om de beste smartphone op de markt op basis van het aantal gebruikers en marktaandeel, Android gebaseerde smartphones en het iOS-platform van iPhones behoren tot de belangrijkste kanshebbers. Echter, Android gebaseerde smartphones zijn geleidelijk aan tempo te vangen met iPhones en er zijn zelfs Android-modellen die meer geavanceerde functies bieden in andere gebieden waar het iOS-platform is de toonaangevende tempo setter. Deze groeiende trend is belangrijk voor de levensvatbaarheid op lange termijn van nieuwe applicatiebedrijven en freelance app-ontwikkelaars, of te gaan voor Android app ontwikkeling of rijden de iPhones bandwagon. Echter, alles zal blijven gemonopoliseerd door dit bedrijf en Android app ontwikkeling zal niet snijden een aanzienlijke brok uit de iPhones app ontwikkeling aandeel.

Groeiend marktaandeel

Zelfs als Android-telefoons beginnen om een stevige voet aan de grond te krijgen in de markt een jaar na de release van iPhones, de Google aangedreven telefoon daadwerkelijk ervaren een aanzienlijke versnelling in de verkoop die uiteindelijk uitgebreid de markt voor smartphones. Smartphones die het Android-platform gebruiken, bieden een gloednieuwe markt, ongeacht de voortdurend toenemende netwerkbeperkingen. Ten minste vijftig procent van de Android-gebruikers hebben hun huidige Android-telefoon als hun eerste ervaring van het gebruik van een smartphone en steeds een deel van de smartphone markt. Aangezien de meerderheid van de Android-telefoon gebruikers is jong (60% zijn jonger dan 34 jaar oud, terwijl 30% zijn tussen de 35 en 49 jaar oud), zal er een belangrijke verandering op hoe Smartphone’s zal worden verkocht in de komende jaren.

Android heeft goed werk geleverd van de integratie van haar hele web – gebaseerde toepassingen, waaronder kaarten, documenten, Google + en Gmail onder anderen. Echter, met de introductie van de nieuwe iOS 5 in de markt, Android moet intensiveren zijn besturingssysteem om voor het te houden zijn concurrentievermogen tussen smartphone-gebruikers en mobiele telefoon technologie in het algemeen. In lijn met de groeiende ontwikkeling in de Android-apps industrie, de langverwachte release van Android’s Ice Cream Sandwich voor het einde van deze maand of begin november wordt verondersteld om een nieuwe voorsprong te geven voor Google aangedreven telefoons in deze ooit voortdurende oorlog over wie is de beste smartphone op de markt. Zelfs met iOS 5 uit op de markt, zal Google niet in de zijlijn zitten en iPhone de markt van Smartphone opnieuw bekijken.

Met Android gebaseerde smartphones naar voren duwen ondersteund door een alles in een besturingssysteem, dit is zeker een shoo-in onder smartphone-gebruikers die willen de draagbaarheid van mobiele telefoons hebben met de fantastische functies en toepassingen van een Android-tablet. En terwijl de iPhone kan het grootste voordeel hebben als het gaat om het aantal apps in de markt in vergelijking met Android-apps, nog steeds de markt is nu gepositioneerd om aanzienlijke groei ervaring in de komende jaren.

Dit is google’s poging om de distributie van een besturingssysteem te standaardiseren, wat op zijn beurt ook fragmentatie zal verminderen. Het nieuwe OS zal zeker de app-ontwikkeling voor Android stimuleren met zijn nieuwe app-launcher en exclusief paneel voor multitasking. Dit is een grote ommekeer evolutie voor Android, omdat dit betekent dat het al mogelijk is voor handsets en tablets om dezelfde applicatie en interface te delen. Wat je ziet met Android-handsets zal bijna als Android-tablets waardoor de consument het aanzienlijke voordeel van het kiezen van wat is de beste smartphone op de markt voor hen.