De groei van SMO

SEO of zoekmachine optimalisatie is een proces dat helpt uw inhoud te verschijnen op zoekmachines zoals Google, Bind, Yahoo en nog veel meer. SEO is een proces, dat uw websites kan verschijnen in de zoekmachine resultaten die meer verkeer naar uw website krijgt. SEO is voornamelijk gebaseerd op zoekwoorden. De manier waarop u de zoekwoorden verspreidt in uw inhoud leidt tot een grotere kans voor uw website om te verschijnen op verschillende zoekmachineresultaten, als gezocht met specifieke zoekwoorden. Er wordt gezegd dat beter de SEO van uw website is, beter, het creëert impact op zoekmachines. Of het nu gaat om inhoud van artikel tot afbeelding, video of podcast, het kan verschijnen op de top zoekresultaten met goede SEO gedaan op de achtergrond.

Een paar dagen eerder, bedrijven dachten dat SEO is de enige manier om hun websites verschijnen op de top zoekresultaten. Maar deze dag, met de komst van sociale media, is de belangrijkste focus van elk zakenhuis verschoven naar de sociale netwerksites. Als gevolg hiervan wordt SEO vervangen door SMO, Social Media Optimization. Of het nu gaat om een social media platform zoals Facebook, Twitter, YouTube of LinkedIn, er is specifieke SMO voor elke site. SMO is in principe een methode, waarbij uw website-inhoud wordt gedeeld op verschillende sociale medianetwerken en als gevolg daarvan, uw site ontvangt meer hits.

Voordelen van social media optimalisatie: Met meer en meer mensen toetreden tot verschillende social networking sites, kan worden gezegd dat sociale media is de thuisbasis van de grootste web user community. Facebook alleen al heeft meer dan 600 miljoen actieve gebruikers, gevolgd door Twitter met 200 miljoen gebruikers. Hieronder staan de voordelen van SMO voor verschillende bedrijven:

 • SMO helpt uw website met steeds meer verkeer.
 • Met behulp van SMO u mond-tot-mondreclame maken voor uw diensten en producten.
 • Uw bedrijfswebsite kan extra aandacht, toegankelijkheid en zichtbaarheid krijgen.
 • SMO verhoogt de inkomende koppelingstarieven.
 • Het kan helpen uw website rang hoger op de zoekmachine resultaten.
 • Het werkt om merkbekendheid te creëren, wat direct van invloed kan zijn op uw verkooppercentage.

Tips voor goede SMO voor uw website: Hier zijn enkele tips voor u, zodat u ze gebruiken voor uw SMO-plannen.

 • Je moet regelmatig op verschillende social networking sites. Via uw social media profielen u direct in contact komen met uw bestaande en potentiële consumenten.
 • U moet markering en markering op uw websitepagina’s plaatsen.
 • Vraag uw webdesigner om eenvoudige methoden van koppelen te maken.
 • Je moet regelmatig updates plaatsen van verschillende sociale mediaplatforms.
 • Als opmerkingen worden geplaatst op sociale media, moet u communiceren met de gebruikers om hen te betrekken.
 • Vergeet niet om regelmatig te bloggen om uw site te promoten.

Voor meer informatie over SMO of social media optimalisatie trucs, bezoek http://www.evontech.com/search-and-content-indexing.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *