Garmin Dezl 560 en andere GPS-technologieën voor truckers

Garmin Dezl 560 en andere GPS-technologieën voor truckers

August 2, 2020 0 By nation

Een van de nieuwste GPS-apparaten die speciaal voor truckers worden geïntroduceerd, is de Garmin Dezl (uitgesproken diesel) 560-serie. Deze Dezl apparaten zijn vooraf geladen met essentiële informatie die het leven een beetje makkelijker kan maken voor commerciële truckers. Sommige van de vooraf geladen programma’s omvatten systemen om uren, brandstofverbruik en log kilometers bij te houden. Garmin Dezl heeft ook truckspecifieke bezienswaardigheden en de National Truck and Trailer Services (NTTS) Breakdown Directory opgenomen, die basisinformatie geeft over ten minste 30.000 truckservice- en reparatiefaciliteiten, zowel in de Verenigde Staten als in Canada.

De informatie die een chauffeur inbrengt in de programmalogboeken met betrekking tot kilometerstand en brandstofverbruik, kan later worden gedownload om het beheer van het wagenpark en het bijhouden van kosten te vergemakkelijken. Het kan ook worden geëxporteerd voor de voltooiing en indiening van driemaandelijkse IFTA (International Fuel Tax Agreement) rapporten, die nodig zijn in veel staten.

Een ander zeer nuttig voordeel is het scala aan diensten die kunnen worden doorzocht, zoals truck stops, restaurants, motels, rustgebieden, weegstations. Bij het zoeken naar truckstoplocaties, zult u merken dat beschikbare services, zoals WiFi en douches, voor elke locatie worden vermeld.

De bezienswaardigheden functie kan worden beoordeeld door gebruikers en de ratings gedeeld met anderen zodra het apparaat online is aangesloten op een computer.

De Garmin Dezl 560-serie werd geïntroduceerd in het begin van 2011 en geeft de gebruiker opties voor commerciële trucking gebruik, een model ontworpen voor een Peterbilt (kost iets meer dan de standaard truck model), RV ons en standaard autogebruik.

Volgende in de herziening van nieuwe GPS-technologieën om de weg te raken is de tablet formaat Magellan GPS navigator met een 7 inch scherm. Ja, dat recht – 7 inch! Het heet de Magellan Road Mate 9055 LM en wordt geleverd met een levensduur van verkeer en kaart updates en lijkt beter geschikt voor commerciële truckers en RV-gebruikers. De Road Mate 9055 is geprogrammeerd met een volledig scala aan functies die gesproken straatnamen (niet alleen gesproken aanwijzingen), lane assist, multi-bestemming routing en points of interest informatie die door tour boek.

Nu, maak je klaar voor deze – de Magellan Road Mate heeft audio / video-ingangen die het scherm kan ook worden gebruikt om films te bekijken of worden gekoppeld met een back-up camera. Dit is nog een kenmerk om de kwaliteit van leven op de weg voor commerciële truckers te verbeteren, terwijl ze meer toegang krijgen tot informatie, entertainment (indien van toepassing) en werkgerelateerde gegevens.