Hoe bouw je je eigen schuur of home project

Je hoeft je nooit zorgen te maken over het snijden van de verkeerde maat, proberen om erachter te komen wat waar gaat. Als je gaat om je harde geld te verdienen tijd, geld en energie te investeren in het bouwen van een schuur zelf. Zorg er dan voor dat het plan dat u gebruikt alles heeft wat u nodig hebt om het voor elkaar te krijgen:

De gemakkelijkste…

Meest goedkoop, en…

De snelst mogelijke manier.

Om het soort schuur te creëren, zullen uw buren en andere houtbewerkers stiekem jaloers zijn.

De perfecte schuur plan moet omvatten:

Views Of All Angles & Details

Zie precies hoe alles eruit moet zien voordat je ze bouwt. Je begint met het bouwen van een deel van je schuur dat lijkt op de tekening, maar dat is het niet. Maar je miste het omdat het plan je niet elke hoek en kanten liet zien. En de enige manier waarop je erachter komt, is aan het einde als je al die tijd, geld en zweet hebt verspild en niets in elkaar past.

Stap voor stap “LEGO” instructies

Gedetailleerde instructies moeten zo eenvoudig zijn dat een kind het kon doen. Net als LEGO instructies. Zo gedetailleerd dat je precies weet wat je doet bij elke stap van de weg. Geen ingewikkelde instructies die u in het midden van uw project krassen op je hoofd of verwarrende technische jargon. Veel andere plannen gaan ervan uit dat je ervaren genoeg bent om te vertellen wat te doen voordat de volgende stap is. Wanneer de instructies zijn dit duidelijk, uw schuur bouwt bijna zelf. Alle stukken gewoon “Klik” op zijn plaats. Wanneer de stappen zijn “LEGO duidelijk”, het bouwen van de perfecte schuur is leuker ans zoals het zetten van een bos van “LEGO” blokken samen.

Complete en nauwkeurige materialen

Complete “materialen en snijlijsten” die eigenlijk zinvol! Als ik compleet zeg, bedoel ik compleet. Uw loods is slechts zo goed zoals de materialen u koopt om hen te bouwen. Het stelt u in staat om exacte bedragen te kopen. En ook wat je nu niet hoeft te kopen. Het bespaart tijd en vermindert afval. Het bespaart geld. Omdat je alleen koopt precies wat je nodig hebt … en wanneer je het nodig hebt.

De meeste schuurplannen:

Vertel je niet alles wat je nodig hebt.

Vertel je niet waar een stuk materiaal voor gebruikt gaat worden. (Je eindigt met hout verspreid over je werkruimte.

Geef je geen exacte metingen om je hout te snijden.

Een perfecte loodsplan zal u nooit verlaten die of uw hoofd bekrast.

3 dimensionale tekeningen

Andere plannen tonen u slechts 1-zijdige weergaven. Dat is niet genoeg. Je zult je nog steeds afvragen of je een “joint” of een “frame” samen op de juiste manier, omdat je niet bekijken in 3D.

CAD-ontworpen tekeningen

CAD-ontworpen tekeningen tonen u exacte verhoudingen. Het is ongelooflijk, maar zoveel plannen tonen totaal verkeerde dimensies. Of zelfs met de hand getekende plannen die een grap zijn.

“Gebruikt voor” etiketten

In uw materialenlijst moet worden weergegeven waarvoor elk item wordt gebruikt. Gewoon omdat een stapel van 2 x 4’s zijn verspreid over uw achtertuin, betekent niet dat je gaat om ze allemaal te gebruiken op de juiste manier. Sommigen zullen zitten, bezetten waardevolle ruimte, helemaal tot de laatste stap. En je zegt tegen jezelf: “Man! Ik had dat apart kunnen kopen, en de hele tijd meer werkruimte kunnen hebben. Waarom zei het plan dat niet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *