Hoe start je een mobile app development business met weinig investeringen

Hoe start je een mobile app development business met weinig investeringen

August 1, 2020 0 By nation

De meeste mensen die van plan zijn om te komen met hun iOS Application development bedrijf meestal denken dat ze onmiddellijk zullen beginnen met het verdienen van twee keer zoveel voor de helft van het werk dat ze gebruiken om hun reguliere werk te doen. Sommige mensen hebben geluk, maar niet iedereen heeft dat soort geluk. Voordat u de ondernemende wereld betreedt, zal het goed zijn dat krijt uit een solide business plan en een goed begrip van hoe de mobiele app ontwikkeling industrie werkt.

Hieronder staan de weinige tips die u zullen helpen bij het opzetten van uw mobiele app development business:

Aanmelden als ontwikkelaar: Laten we beginnen met basics, dat wil zeggen toegang krijgen tot de Android- en iOS-app stores. Aangezien Google en Apple een van de grootste spelers op de markt zijn, is het essentieel dat u zich eerst aanmeldt bij deze twee winkels. Zodra u de app hebt voltooid, moet u deze indienen bij deze twee app-winkels en elk bedrijf zal uw app controleren voordat u deze officieel maakt in hun winkel. Het beoordelingsproces omvat een controle van de kwaliteit van de app, interface, enz. En zorg ervoor dat u geen malware of spam in de app insluit.

Zodra uw app is geaccepteerd door de app store, wordt uw app officieel in hun winkel vermeld en krijgt u 70% van de verkoopprijs en de rest van het bedrag wordt bewaard door de app stores. Om in het spel te komen, moet je je aanmelden voor Apple’s iOS-ontwikkelaarsprogramma dat $ 99 per jaar kost en voor Android moet je je registreren voor Developer Console, die een eenmalige kosten van $ 25 heeft.

Extra hoeden om te dragen: Het hebben van uw eigen bedrijf betekent meer flexibiliteit met uw tijd, maar het brengt ook diverse andere verantwoordelijkheden die je hebt om efficiënt te behandelen. Als je bijvoorbeeld op basis van eenmanszaken bent begonnen, dan heb je te maken met verschillende zaken zoals app-testen, ontwerpen, communiceren met klanten, marketing en zelfs de juridische zaken met betrekking tot app-eigendom & contracten moeten afhandelen.

Als je een goed budget hebt, kun je een iOS-app-ontwikkelaar inhuren die de app namens jou ontwerpt, ontwikkelaar en test, zodat je de marketing- en juridische taken goed uitvoeren. Daarnaast u uw bedrijf ook starten op basis van partnerschap en optimaal profiteren van gebundelde kapitaalmiddelen en mankracht.

Uw app bouwen: Als je een klein budget hebt en een goede programmeer- of codeerkennis hebt, dan kun je de app zelf schrijven. Hieronder staan vier tools die u zullen helpen bij het bouwen van een functierijke app:

Appery.io- Een beetje ingewikkeld voor beginners, deze tool packs een uitstekende integratie van data-diensten met apps. Appery.io wordt geleverd met een gratis abonnement dat maximaal drie pagina’s en één gebruiker toestaat. En in de beginfase zijn drie pagina’s genoeg om te beginnen.

Goede Barber- Deze tool wordt geleverd met een 30-dagen gratis proefpakket en daarna kiest u hun premium plan vanaf $ 16 / maand. Wat maakt deze tool onderscheiden van anderen is het ontwerp elementen, Google Font Integratie en tal van pictogrammen om uit te kiezen. Daarnaast u ook verschillende online tutorials en webinars met betrekking tot deze tool vinden.

Appy Pie: U genieten van deze tools gratis diensten als je ze laten draaien advertenties in uw app anders u upgraden naar advertentie-vrij abonnement dat begint vanaf $ 7 / maand. Appy Pie wordt geleverd met vooraf ingestelde app-categorieën zoals restaurant, bankieren, radio, fotodelen, enz. Afgezien van dat, ze bieden ook het brede scala aan functies waarmee u verschillende functionaliteiten zoals GPS-locatie, push-meldingen, en nog veel meer toevoegen.

Game-Salade: Als u van plan bent om een mobiele game te maken dan is deze tool perfect voor jou. Het merendeel van de Android applicatie ontwikkeling van diensten provider hebben deze tool. De gratis versie van deze tool bestaat uit advertenties, maar er is een versie van $ 299 die advertenties volledig verwijdert en in-app aankopen beschikbaar maakt. Als je geld wilt verdienen via in-app aankopen, dan helpt deze tool je deze functie toe te voegen aan je game.

Testen, testen & opnieuw testen: Voordat je je app naar de appstore stuurt, is het goed dat je je app goed controleert. Dit is iets wat je niet alleen doen; u uw vrienden vragen om de bètaversie van uw app uit te voeren en hen te vertellen om u de juiste details te verstrekken van eventuele problemen, vertragingen of bugs die ze tijdens het gebruik van de app hebben gedetecteerd.

Daarnaast u ook de vroege versies van uw app uitrollen die uit beperkte functies bestaan. Hierdoor krijgt u een real-time reactie met betrekking tot de functionaliteit en gebruikersinterface van uw app. U ook ontwikkelaars van Android-apps inhuren die de app namens u testen.

Uw app verzenden naar de app stores: na het testen en opnieuw testen van uw app, is deze finde tijd dat u de jouwe indient bij de desbetreffende app stores. Zodra u uw app hebt ingediend, wordt deze beoordeeld door de ontwikkelaars die voor de app store werken. Een gemiddelde tijd die nodig is om een app te bekijken is 13 dagen. Als uw app uitblinkt in de kwaliteitstests van de App Store, worden uw app in hun winkel vermeld en ontvangt u een welkomstmail met betrekking tot de acceptatie van uw app.

Uw app op de markt brengen: Om het aantal downloads en actieve installaties te verhogen, is het essentieel dat u uw app promoot via verschillende marketingkanalen. Je beginnen met mond-tot-mondreclamepromotie door je vrienden en familieleden te vragen de app te downloaden en te gebruiken. Daarnaast kun je ook reclametechnieken voor sociale media implementeren en je app op verschillende pagina’s aanbieden die je helpen je app internationaal publiek te bereiken.

Conclusie

In dit bericht leest u enkele tips die u zullen helpen bij het starten van uw app-ontwikkeling bedrijf. Voordat je begint, is het goed dat je een goede kennis opdoet van lopende & opkomende markttrends en ook een solide werkplan uitwerkt dat je zal helpen het gewenste doel te bereiken.