Installeer Outdoor Wonder Scenes met stenen straatstenen set in zand

Verschillende DIY home improvement projecten kunnen worden bereikt tijdens een enkel weekend met de hulp van familieleden en vrienden. Misschien moet je planken te installeren in de garage, vervang het aanrecht, bouwen van een nieuw landschap of verf de kid slaapkamer.

Overweeg het plaatsen van straatstenen in het zand om een tuinpad met springplanken, een voorgang of een uitgebreide binnenplaatsterras tot stand te brengen. Lees de volgende gids voor een succesvolle installatie en laat je inspireren.

Keuzes zijn veel als Golden White Flagstone Quartzite

Kies eerst uit onze Straatstenen Collectie. Selecteer de meest geschikte, afhankelijk van het project in het achterhoofd. Plan de lay-out.

Ten tweede, verzamel grind, zand en vuil. Je hebt ook flexibele landschapsranden en rechte 2″ x 4″ boards nodig. Gereedschap zoals schoppen, troffels, een hark, sabotage en hamer. Regel een dode-klap hamer, niveau, en tape.

Ten derde, zich te ontdoen van gras en onkruid, samen met de wortels. Meet nauwkeurig, omdat straatstenen dienovereenkomstig nodig zullen zijn.

Toscane Porcini Tuimelde Travertijn tegels behoren tot de prachtige selecties.

Ten vierde, hebben een kleine helling om water af te voeren in de regen, misschien een 1/4 inch om een paver voet.

Ten vijfde, markeer het gebied met 2 ” x 4″ boards voor vlakke gebieden en flexibele randen voor de glooiende plaatsen. Zet ze op het spel om het stevig te maken. Deze zijn tijdelijk en worden verwijderd wanneer de klus geklaard is.

Ten zesde, verspreid een laag grind en vervolgens van vuil en zand erover. Gebruik de hark om elke laag goed te nivelleren.

Heb je zin in Basalt Blue Straatstenen?

Ten zevende, gebruik een hand knoeien over het hele gebied om de basis compact te maken. Met een 2 ” x 4″ bord aan de zijkant, trek in uw richting voor de uiteindelijke indeling en zich te ontdoen van overtollig zand.

Ten achtste, installeer de straatstenen op het zand, volgens het geplande patroon. Wees voorzichtig om ze niet te schuiven en zand tussen de zijkanten te vermijden. Maak de bestrating installatie met de stenen strak aan elkaar geperst.

Negen, zet fijn zand over de bestrating oppervlakken en gebruik een bezem om het tussen de straatstenen. Herhaal over enkele weken totdat het zand zich vestigt.

Tien, het is tijd om de houten kozijnen eruit te halen.

Misschien heb je pennsylvania Bluestone Pavers gekozen! Impala Black Cobbles misschien.

Richtsnoeren:

• Krijg heel bijzonder over metingen voor het leggen van de straatstenen.

• Als u complexe patronen plant, oefen de lay-out van tevoren om het perfect goed te krijgen.

• Als straatstenen schuif tijdens het installeren, verwijder ze, gebruik een troffel om het oppervlak glad te strijken en plaats ze opnieuw.

Bespaar geld met doe-het-zelfprojecten voor uitgaansgelegenheden, flagstone-tuinen of loopbruggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *