Local Search Engine Optimization – SEO

Een van de sleutels tot een goede interne Search Engine Optimization en SEO marketing is het plaatsen van uw locatie binnen uw website in tekst. Veel klanten die ik heb gewerkt met ontbraken in de plaatsing van hun lokale of geografische gebied. De locatie (adres, stad en staat) moet in uw voettekst en op sommige van de pagina’s zelf.

html-paginatitels – Lokale geografische targeting

Wanneer Zoekmachine Het optimaliseren van een website, met unieke pagina titels is een must en met inbegrip van uw lokale informatie en geografisch gebied zal niet alleen krijg je een hogere ranking, het geeft je meer gerichte bezoekers – wat betekent dat de klanten die u wilt en kan service. Als u een landschapsarchitectuur bedrijf in Akron, Ohio – heb je webverkeer nodig van Miami Florida? Je zou dat verkeer toch niet krijgen. Het punt is als u slechts uw pagina’s titel en schrijf inhoud zonder locatie, zal het veel moeilijker om hoog te rangschikken op Google, omdat je in principe concurreren met elk bedrijf in uw industrie voor uw voorwaarden en het zal enorm geluk om een sterke vermelding op zoekwoorden alleen te krijgen.

Lokale resultaten en vermeldingen op Google en mappen

Google is slim, maar help ze door hen te vertellen waar je bent binnen uw website. Een contactpagina is een goed voorbeeld. De meeste sites hebben een contactpagina, maar veel zijn niet geoptimaliseerd voor lokaal verkeer. De belangrijkste reden waarom ik zie is sites zal gewoon een formulier voor leads en een e-mail – misschien een telefoonnummer. Deze formulieren zijn prima, maar voor grote lokale SEO vermelding, tekst uit uw hele adres daar. Dit is niet alleen belangrijk voor lokale of geografische zoekmachine marketing voor klanten. Wat als een bedrijf wil weten waar u zich bevindt, zodat ze kunnen afstemmen op u of hebben een zakelijk voorstel. U krijgt ook vermeld in veel meer mappen door het hebben van uw adres in tekst (niet alleen in een afbeelding) – die ik zie ook veel.

Als u wilt concurreren voor zoekwoorden en uw concurrenten in Google en andere zoekmachines wilt verslaan, gebruikt u uw locatiewoorden slim. Straat, stad voor kaarten en lokale directory vermelding, evenals gewoon goede en intelligente zoekmachine optimalisatie en SEO Marketing.

Lokale SEO Strategie Schrijven

Oefen een paar zinnen en je zult zien wat ik bedoel. Als u een Landscaping Company in Lansing Michigan. Zet in Prestige Landscaping, Lansing Michigan – Een Lansing Lawn maintenance Company. Leest als goede zoekmachine optimalisatie? Dat is het wel! er is minder concurrentie op de zoekresultaten voor “Detroit Printing Company” vs ” Drukkerij. Gebruik dezelfde strategie als het doen van pay-per-click programma’s en betalen voor zoekwoorden. Optimaliseer en SEO voor lokale zoekresultaten en betere geografische termen. Je zult een verschil zien!

Hoop dat dit helpt! Neem contact op met Nick Hunter op Nick’s SEO World voor alle hulp die je nodig hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *