Roth op Roids Voor IRA – Pensioenplan Investeren – CPA of Advocaat Viewpoint

Roth op Roids Voor IRA – Pensioenplan Investeren – CPA of Advocaat Viewpoint

August 1, 2020 0 By nation

Met een Roth IRA op Roids, u bijdragen $5,000, $20,000, $50,000 en $100,000 afhankelijk van hoeveel geld je hebt en hoeveel je wilt bijdragen en wanneer je wilt beginnen om je geld op te nemen.

Het is krachtige rijkdom gebouw tool. Toen ik hoorde over dit van Roccy DeFrancesco, was ik volledig overweldigd omdat ik mijn leven op zoek naar fiscaal voordeel producten die veilig zijn, legaal, dat u gebruiken, met zeer weinig risico. Je krijgt dit niet van je advocaat of je boekhouder. Het inruilantwoord van uw advocaat is “mogelijk, misschien of ik zal er naar kijken.” En zelfs als hij weet dat hij het je niet gaat vertellen, want traditioneel werkt hij aan beide kanten van het hek.

Uw accountant en advocaat zou meestal niet kijken naar elk type van deze producten, omdat hij zou kunnen worden een IRS doel. Als er een strafrechtelijk onderzoek is, zijn zijn papieren het eerste waar ze achteraan gaan, dagvaardingen. Ik werk met accountants en ik leer ze en dit is hun gebruikelijke houding over de kwestie. Ik geef les aan advocaten en accountants voor studiepunten. Ze zijn over het algemeen geïntimideerd. Voor de prijs van de voorbereiding van uw aangifte inkomstenbelasting, zijn ze niet van plan om te kijken naar dit soort rijkdom-gebouw tools. De vermogensopbouwstrategieën van deze investeringspensioenplanning zijn volledig legaal. Je hoeft je geld niet te verbergen. Je hoeft niet naar het buitenland te gaan. U hoeft niet veel documentatie te verstrekken en u hoeft uw vereisten niet te melden aan de FBI.

Met een Roth IRA op Roids zou de volgende basisinformatie vereist zijn: uw leeftijd; hoeveel geld u op uw rekening wilt storten; wanneer u zich van de rekening wilt terugtrekken. Op basis van deze informatie kan een specifieke financiële grafiek voor u worden opgesteld.

Om de belangrijkste voordelen van deze rijkdom-gebouw tool samen te vatten: uw geld gaat nooit achteruit; je zult in staat zijn om uw geld te nemen uit belastingvrij; er is een gegarandeerd rendement. Dus laten we bespreken hoe u uw account financieren met het geld van anderen.

Roccy DeFrancesco’s schreef een boek, “Home Equity Management.” Het boek is zeer goed geschreven. Roccy is een zeer nauwgezette man en ik heb veel respect voor hem. Het boek beschrijft hoe u uw eigen vermogen herpositioneren. Laten we even naar uw eigen vermogen kijken. Als u in uw huis met een hypotheek van 95% bent, vermindert uw hypotheek het huis van de waarde? Het antwoord is: “Nee.” Als uw huis volledig gehypothekeerd is zou het niet de waarde verminderen. Maar, als je woont in een gebied als Californië, met modder glijbanen, of Florida met orkanen en tornado’s en je bezit 100% van uw huis (dat wil zeggen niet gehypothekeerd) dan wiens probleem zou het zijn als uw huis glijdt de heuvel af of het gaat onder water? Het zou jouw probleem zijn. Aan de andere kant, als het zwaar gehypothekeerd, dan zou het niet uw probleem. Het zou een verzekeringsprobleem zijn en het zou een hypotheekbedrijfprobleem zijn.

Dus wat is de relatie van uw eigen vermogen met uw Roth op Roids? Als u gebruik maakt van uw eigen vermogen en herpositioneren om uw IRA-account te financieren dan, effectief, uw geld zit in deze rekening en in investeringsmogelijkheden en het is veilig. Onroerend goed is de enige leverageable asset class. Iedereen begrijpt dat je onroerend goed koopt met 5% naar beneden, 10% naar beneden, afhankelijk van hoe goed gefinancierd je bent. Het is de enige hefboom die wordt aanbevolen, mensen accepteren, mensen begrijpen, de banken doen het. Dus door het herpositioneren van uw eigen vermogen om voor u om uw rekening te financieren, financieel bent u met behulp van andermans geld. En dit kan ook worden bereikt met commercieel vastgoed. Als u eigen vermogen in commercieel onroerend goed, herfinanciering van het om voor u om uw activa te herpositioneren zeker maakt veel zin. Aan het eind van de dag, heb je nog steeds dezelfde activa. Als u eigen vermogen in uw huis of commerciële landgoed, dat is een actief. Als u aandelen in Roth op Roids, of andere investeringsmogelijkheden, samen zijn ze hetzelfde nummer. Je bent gewoon aan het herpositioneren. U verplaatst uw vermogen. Dat is alles wat je hebt gedaan.