Telekinese – Wet van Aantrekking

Telekinese – Wet van Aantrekking

August 1, 2020 0 By nation

Telekinese is beschouwd als jarenlang als fantasie of mythe, en vanaf de laatste tijd, zelfs beschouwd als een scam via het internet, voor aandacht of publiciteit. Hoewel, net als elk ander geloof, of religie, moet worden ervaren, om te geloven. Het is gemakkelijk om te wijzen op iets, en noem het nep of illusie, alleen maar omdat je het niet begrijpt, of weigeren om een sprong van “geloof” te nemen in een gebied dat onbekend is voor jou. Vaak volkeren grootste comfort in dit soort gebieden is wetenschap, maar het op zich is een religie als anderen.

Er is echter een duidelijk verschil tussen conventionele religie en wetenschap. Waar degenen die wijzen een vinger, het nemen van een standpunt naast de wetenschap geloven dat alle feiten zijn verzameld en gepresenteerd, waaruit blijkt een ernstig gebrek aan bewijs van telekinese of een fenomeen als het. Dit is waar de lijn wordt getrokken. Degenen die met een vinger wijzen, de wetenschap en de wetenschap volgen, stoppen nooit met zoeken. Een echte wetenschapper zal erkennen de mogelijkheid dat ergens daar, kunnen ze struikelen over bewijs, zelfs als wat ze hebben ontdekt tot nu toe, suggereert telekinese is niet waarschijnlijk.

Dat is precies wat er gebeurd is. Bewijs, is nu aanwezig dat Telekinese, is niet alleen plausibel, maar waarschijnlijk een gebeurtenis, dat gebeurt op een dagelijkse basis. Kwantumfysica is begonnen om een kijkje te nemen op de wereld, op een veel, dieper niveau. Tot aan het molecuul, atoom en zelfs deeltje. Het heeft ontdekt dat alles in deze wereld energie is. Alles. Van de stoel waar je op zit, de beker waar je van drinkt, en de gedachten die door je hoofd rollen als je dit leest. Ze zijn allemaal energie.

Samen met deze energie, elk object dat je ziet, heeft zijn eigen vibratie. Deze trilling fungeert als informatie, die iets als papier scheidt, van staal. Vanwege het duidelijke verschil in trillingen, de twee handelen anders. Dit verklaart ook met gedachten. Je gedachten geven zijn eigen energie en vibratie af. Hoe meer je denkt, hoe meer je energie en trillingen uitstuurt.

Deze informatie wordt steeds snel openbaar en binnenkort zal het algemeen bekend zijn. In de wet van aantrekking, suggereert het dat dingen die op elkaar lijken, trekken naar elkaar toe. En als je energie en trillingen afgeeft met een gedachte, dan zullen die gedachten in wezen naar buiten reizen en andere dingen aantrekken die vergelijkbaar zijn met degene die je hebt uitgezonden. Dit is waar Law of Attraction wordt zeer belangrijk.

De meeste mensen als ze ergens aan denken, is vaak in een dagdroom. Ze dromen over dingen die ze niet hebben, maar willen. Dit stuurt een trilling, die de informatie erin zegt: ‘Je wilt iets, maar je hebt het niet.’ Wat je iets oplevert ‘Je hebt niet, maar je wilt’. Het is een kwade cirkel… Voel je niet slecht hoor, we doen het allemaal. Ik dagdroom de hele tijd over dingen die ik niet heb of wil. Maar, ik leer hoe ik die tijd waarin ik denk en zet het in een visualisatie te nemen, en het te construeren op een manier, waarin het zal terugkeren naar mij, nou ja, constructief.

Als je aan Telekinese denkt, moet je er op een positieve en constructieve manier over nadenken. Om 2 redenen. 1 het zal helpen om succesvolle resultaten aan u terug te keren. En 2, het zal helpen programmeren je onderbewustzijn om het meer volledig te accepteren.

Vergeet niet om de Wet van Aantrekking overal te gebruiken. Het is een belangrijk onderdeel van Telekinese, als je het nastreeft.