Tips voor Lemon Car Cases

Tips voor Lemon Car Cases

August 1, 2020 0 By nation

Wanneer een auto niet voldoet aan de garantie parameters en ofwel niet functioneert of vormt een ernstig veiligheidsprobleem, we meestal omgaan met wat wordt genoemd een “citroen”. Als de ongelukkige eigenaar van een citroen is zeker een pil moeilijk te slikken. Gelukkig heeft elke staat speciaal ontworpen consumentenwetten. Vraag de lokale DMV over citroen wetten in uw staat. U wilt zeker uw geld terug te krijgen of om het te laten vervangen door een volledig functionele. Controleer de volgende tips voor citroen auto gevallen:

1. Handel zo snel mogelijk. Neem onmiddellijk actie zodra het achterdochtig wordt. Zodra u uw voertuig hebt binnengebracht voor een redelijke hoeveelheid reparaties en de problemen nog steeds aanwezig zijn, start u het citroenrechtproces. Controleer de staatswetten over de voorwaarden voor het classificeren van een auto als citroen: aantal reparatiepogingen, kilometerstand, aantal dagen waarin het voertuig niet te voorzien was.

2. Zorg ervoor dat reparatiepogingen gedateerd zijn. Zorg ervoor dat al uw werkorders, reparatieorders en ontvangstbewijzen correct zijn gedateerd. Het bijhouden van nauwkeurige en ordelijke papierwerk is uiterst belangrijk om het citroenrecht proces zo snel en soepel mogelijk te maken. Het hebben van gedetailleerde papierwerk van reparatiepogingen en andere

interacties die u hebt gehad met uw dealer, zullen het proces aanzienlijk versnellen.

3. Let op welke reparatiebedrijven aan uw voertuig hebben gewerkt. Houd de namen bij van de monteurs die uw auto hebben gecontroleerd en gerepareerd. Weten wie was het maken van reparaties of belangrijke beslissingen over uw voertuig is een ander cruciaal stukje informatie in het maken van de citroen wet proces gaan zo soepel en zo snel mogelijk.

4. Zorg ervoor dat de problemen die u hebt met uw auto kunnen worden gereproduceerd. Als uw monteur niet in staat is om het probleem van uw auto te dupliceren, en dus geen reparatie wordt gemaakt, vraag de monteur of manager om een proefrit met u te maken om hen het probleem te laten zien. Als u het probleem dupliceren, moet u dit in de reparatievolgorde noteren.

5. Huur een gespecialiseerde citroen wet advocaat. Citroenrecht is een gespecialiseerd gebied van expertise en je moet huren van een advocaat bekend met het. Je moet reviews en aanbevelingen lezen, maak dan een lijst met top ranking advocaten. Neem contact op met een advocaat en leg uw zaak duidelijk uit. Een goede advocaat zal u helpen geld sneller terug te vorderen of hebben uw defecte auto vervangen.